sleminars

sleminars

Komt de productie van schoenen terug naar Europa en de VS in de vorm van robot gestuurde zelfvoorzienende fabrieken?  Zal de fysieke winkel gered worden door de mogelijkheid om ín de winkel zelf de schoen te produceren? Gaat de ontwikkeling van computers en scanners zo snel dat we op korte termijn onze schoenen zelf thuis kunnen uitprinten?

Deze en meer onderwerpen komen aan bod bij het 'sleminar' van SLEM; het opleiding en innovatie instituut voor schoenen en de leer industrie in Waalwijk.

De eerste dag van dit seminar gaat over 'slimme productie'. in andere woorden; hoe kunnen we bestaande productie methoden naar een hoger niveau tillen door ze meer lokaal, functioneel en persoonlijk toegesneden op de gebruiker te maken.

De tweede dag zal een focus leggen op 'systeem veranderende productie'. Aan bod komen totaal nieuwe productie methoden voor de schoenenindustrie zoals; 'print farms' , generatieve ontwerp systemen en biotechnologische oplossingen die zelfs toegepast kunnen worden om in de winkel schoenen te gaan produceren.

sleminars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief