Presentaties

Presentatie-op-maat

In een op maat gemaakte presentatie bepalen wij samen met u de inhoud van de presentatie. Welke markten en doelgroepen zijn voor uw bedrijf van belang? Wilt u informatie over kleuren en patronen, of vooral over sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen en de invloed daarvan op uw product collectie.
We bieden u altijd een gratis eerste consult aan over wat een tailor-made presentatie voor uw bedrijf kan betekenen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over tailor-made presentaties >>

Bezoek onze presentaties
Buro jantrendman geeft elk seizoen meerdere trendpresentaties en seminars. Zowel voor grote groepen als voor exclusieve, in-company teams. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over de inhoud van de presentatie.

REPLAY trendpresentaties AUTUMN WINTER 2023- 24

Webinar by appointment: Webinar kan op ieder moment besteld worden. Hierna maken we een afspraak wanneer deze bekeken kan worden, online via Zoom.

Prijs per webinar: € 79,-

bestel je ticket hier

In twee webinars van 60 minuten delen we de meest belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende consumenten- en product trends.

Recent gehouden trendpresentaties en events:

06-07-2022 t/m 31-12-2023


bestel ze samen of los hier!

'AFTERLIFE' aw 23/24

LIFESTYLE & FASHION

We zijn op zoek naar het oneindige leven van onze kleding, het hiernamaals van de mode. Om in de toekomst onze kleding in een oneindige levensloop te kunnen blijven gebruiken is er een nieuwe benadering nodig van zowel de industrie als de consument. Nieuwe dwingende wetgeving die binnenkort van kracht gaat zal invloed hebben op de manier waarop de mode-industrie haar goederen ontwerpt, produceert, op de markt brengt en weggooit en de impact zal enorm zijn.

Designers moeten verder leren denken dan alleen de ‘look & feel’ van een product en de impact op de planeet vanaf het begin van hun concept meenemen in hun proces. Consumenten krijgen meer kennis en eisen meer transparantie van merken en bedrijven waar ze van kopen én ontwikkelen een andere smaak die zich uit in een gevoel voor pre-loved, deadstock én digitale mode. Zo verbinden we oude en nieuwe werelden aan elkaar waarin ambacht en folkore met technologische en digitale werelden worden gemixt.

Naast dit trendverhaal op maatschappelijk niveau laten we verschillende modethema’s zien met oa.

  • mode, design en interieur
  • materiaal & kleur inspiratie
  • retail & marketing innovatie
  • incl digitale hand out & kleurkaarten

06-07-2022 t/m 31-12-2023

-bestel nu en kijk wanneer je wil-

'OVER THE RAINBOW' aw 23/24

LIFESTYLE & INTERIOR

Door de pandemie werd het huis het middelpunt van ons leven en kreeg het een emotionele rol waarin bescherming en geborgenheid maar ook avontuur en ontsnapping allemaal een plek moesten vinden. Nu de volgende crisis in de vorm van de oorlog de kranten weer vult, blijft deze evolutie gestaag doorzetten. Er moet plek zijn in een huis om te werken met je hoofd én met je handen. Samen en alleen te zijn. Maar bovenal zien we meer behoefte aan rust, ontspanning en reflectie om te kunnen blijven aarden maar vooral ook dromen van nieuwe perspectieven.

We laten naast deze langlopende trends ook nieuwe vormen, kleuren en materialen zien op het gebied van;

  • productdesign, interieur & architectuur
  • materiaal en kleur inspiratie
  • retail & marketing innovatie
  • incl digitale hand out & kleurkaarten

on demand webinar

€79,00 ex btw Inclusief digitale handout met pantone tcx colours Locatie: Webinar via ZOOM