Presentaties

Presentatie-op-maat

In een op maat gemaakte presentatie bepalen wij samen met u de inhoud van de presentatie. Welke markten en doelgroepen zijn voor uw bedrijf van belang? Wilt u informatie over kleuren en patronen, of vooral over sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen en de invloed daarvan op uw product collectie.
We bieden u altijd een gratis eerste consult aan over wat een tailor-made presentatie voor uw bedrijf kan betekenen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over tailor-made presentaties >>

Bezoek onze presentaties
Buro jantrendman geeft elk seizoen meerdere trendpresentaties en seminars. Zowel voor grote groepen als voor exclusieve, in-company teams. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over de inhoud van de presentatie.

Recent gehouden trendpresentaties en events:

THE METAVERSE fashion trends

28-06-2021 t/m 28-05-2022

online trendpresentaties AW 2022/2023

-bestel nu en kijk wanneer je wil-
LIFESTYLE, & FASHION

THE METAVERSE

We kijken verder dan ons fysieke universum. Ons digitale leven en de dagelijkse realiteit smelten steeds sneller samen. De mogelijkheden om ons hier uit te drukken in design, mode & architectuur zijn eindeloos.

De metaverse is dé nieuwe plek om je als merk te laten zien én te communiceren met je klanten, om te winkelen, spelen & ontmoeten.

" With physical and digital worlds becoming more interwoven, consumers will continue to place more value on digital products and assets as an expression of their lifestyle, their values and their status." www.superoffice.com

De metaverse is het universum van de toekomst met de mogelijkheid om meer digitaal te consumeren en dus minder grondstoffen te gebruiken, producten individueler te maken én iedereen gelijkwaardig te behandelen. Naast dit trendverhaal op maatschappelijk niveau laten we de invloed zien van de metaverse op het gebied van;

-modecultuur & design

-product, materiaal & kleur inspiratie

-retail & marketing innovatie

WORLD WILD WELLNESS interior trends

28-05-2021 t/m 28-05-2022

-bestel nu en kijk wanneer je wil-
- LIFESTYLE & INTERIOR

WORLD WILD WELLNESS

De behoefte aan ontsnapping en ontspanning is groter dan ooit. We hebben het afgelopen jaar geleerd dat de natuur een grote inspiratiebron is om hoofd én hart weer in balans te brengen.

“We hebben meer organische huizen, ruimtes en producten nodig om bewustzijn te creëren in ons dagelijks leven, om voor een gedragsverandering te zorgen die past bij het ritme waarin we willen leven.” Hoe ziet de wereld eruit als we meer meebewegen met de elementen? Dit vraagt om een holistische aanpak waarin we ook een ‘next nature’ - een digitale versie van de natuur - moeten betrekken om de circulaire wereld die we voor ogen hebben te realiseren.

In onze nieuwste trendpresentatie WORLD WIDE WELLNESS visualiseren we hoe deze holistische aanpak eruit komt te zien en geven we concrete ideeën en inspiratiebronnen om uit te putten voor innovaties in je eigen vakgebied. We laten naast deze langlopende trends ook nieuwe vormen, kleuren en materialen zien op het gebied van;

-architectuur & design

-interieurvormgeving

-product, materiaal en kleur inspiratie

-retail & marketing innovatie