Presentaties

Presentatie-op-maat

In een op maat gemaakte presentatie bepalen wij samen met u de inhoud van de presentatie. Welke markten en doelgroepen zijn voor uw bedrijf van belang? Wilt u informatie over kleuren en patronen, of vooral over sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen en de invloed daarvan op uw product collectie.
We bieden u altijd een gratis eerste consult aan over wat een tailor-made presentatie voor uw bedrijf kan betekenen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over tailor-made presentaties >>

Bezoek onze presentaties
Buro jantrendman geeft elk seizoen meerdere trendpresentaties en seminars. Zowel voor grote groepen als voor exclusieve, in-company teams. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over de inhoud van de presentatie.

REPLAY trendpresentatie SPRING SUMMER 2024

Webinar by appointment: Webinar kan op ieder moment besteld worden. Hierna maken we een afspraak wanneer deze bekeken kan worden, online via Zoom.

Prijs per webinar: € 119,-

bestel je ticket hier

In dit webinar van 120 minuten delen we de meest belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende consumenten- en product trends.

Recent gehouden trendpresentaties en events:

06-07-2022 t/m 31-12-2023

consumer & design trends SS 2024

t h e A B C o f F U T U R E L A N D webinar op aanvraag

constructing a future language of design based on AWARENESS to change our BEHAVIOR and live more CONSCIOUS

De designweek in Eindhoven liet het onomstotelijk zien; designers zijn bezig met een nieuwe designtaal voor de toekomst. Naast projecten die ons informeren en bewust maken over ons consumptiegedrag, valt vooral op dat er volop wordt geëxperimenteerd met alternatieve materialen. De transformatie die we als aarde in zijn geheel moeten maken leidt tot vormgeving met nieuwe verhalen die aards, nostalgisch en handmatig aandoen. Deze invloeden hebben we verwerkt in een thema met de titel FRIEND OF THE LAND. webinar bestellen