Print All Over Me

Print All Over Me

Toen wij voor het eerst kennismaakten met platform Print All Over Me werden we blij. Heel blij. PAOM is een meer dan inspirerend voorbeeld van een webshop waarin co-creatie rules en naar een hoger niveau wordt gebracht.

Print All Over Me brengt elke 3 maanden een nieuwe collectie silhouetten uit voor tops, bottoms en allerlei accessoires. Vervolgens kun je een eigen print ontwerpen. Dat is al leuk. Wat het nog leuker maakt, is dat je jouw eigen ontwerp weer kunt doorverkopen in de webshop van PAOM. Hiermee slaat het platform een geheel nieuwe weg in waarbij het samenspel tussen eindgebruiker en ontwerper/producent gelijkwaardig is. Let vooral ook op het grafisch design van de site. In 1 woord, fe-no-me-naal.

Print All Over Me

Elk item van PAOM is custom made. De stof wordt eerst van de print voorzien en dan pas geknipt en in elkaar gezet tot het gewenste item. Het platform gelooft in deze slow fashion werkwijze omdat ze hierdoor een hogere kwaliteit kunnen bieden en op een duurzame manier kunnen produceren. Ook kunnen ze hierdoor hun medewerkers – ook die in de productiestudio in Shanghai – een goed salaris en gezonde werkomgeving bieden.

Print All Over Me
Print All Over Me

De prints van PAOM kunnen overal voor worden gebruikt. Niet alleen voor kleding, ook voor kussens, gordijnen, beddengoed, handdoeken en zelfs stoelen.

Print All Over Me

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief