Buro Jantrendman

Futureland
De wereld van de toekomst wordt vandaag gemaakt !

Futureland is een platform van offline & online trendevents op het gebied van interior & fashion. Twee keer per jaar ontwikkelen we een trendpresentatie vol inspiratie en innovatie. Hierin worden de laatste consumer trends helder in beeld gebracht en vertaald naar de markt. Ook maken we de vertaling naar producttrends voor een brede range van lifestyle-industrieën.

futureland is een visueel trendverhaal voor merken, marketeers, designers, stylisten en buyers.
Leer de verbanden herkennen tussen maatschappelijke ontwikkelingen en de wensen en behoeftes van de consument om zo een passende visie te ontwikkelen voor jouw merk, product of dienst.

hoe het werkt
Je kunt futureland op verschillende manieren ervaren. Met een full membership ben je verzekerd van alle presentatie van komend jaar op het gebeid van zowel fashion als interieur. Met een fashion- of interior-memebership heb je toegang tot de presentaties binnen één vakgebied. Daarnaast is het mogelijk om losse webinars aan te schaffen. Met meer mensen binnen hetzelfde bedrijf de webinars volgen? Kies dan voor het company membership. Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier.

Take me to futureland !

WORLD WILD WELLNESS
lifestyle & interior 11 juni LIVE om 10:00

Undercurrent stories.

De behoefte aan ontsnapping en ontspanning is groter dan ooit. We hebben het afgelopen jaar geleerd dat de natuur een grote inspiratiebron is om hoofd én hart weer in balans te brengen. We hebben meer organische huizen, ruimtes en producten nodig om bewustzijn te creëren in ons dagelijks leven, om voor een gedragsverandering te zorgen die past bij het ritme waarin we willen leven.

Hoe ziet de wereld eruit als we meer meebewegen met de elementen. Dit vraagt om een holistische aanpak waarin we ook een ‘next nature -een digitale versie van de natuur- in moeten betrekken om de circulaire wereld die we voor ogen hebben te realiseren. We laten naast deze langlopende trends ook nieuwe vormen, kleuren en materialen zien op het gebied van;

-architectuur

-interieurvormgeving

-product, materiaal en kleur inspiratie

-retail & marketing innovatie

info & tickets

Futureland

De wereld van de toekomst wordt vandaag gemaakt !

Futureland is een nieuw platform van offline & online trendevents op het gebied van interior & fashion. Twee keer per jaar ontwikkelen we een trendpresentatie vol inspiratie en innovatie. Hierin worden de laatste consumer trends helder in beeld gebracht en vertaald naar de markt. Ook maken we de vertaling naar producttrends voor een brede range van lifestyle-industrieën.

Futureland is een visueel trendverhaal voor merken, marketeers, designers, stylisten en buyers. Leer de verbanden herkennen tussen maatschappelijke ontwikkelingen en de wensen en behoeftes van de consument om zo een passende visie te ontwikkelen voor jouw merk, product of dienst. Hoe het werkt Je kunt futureland op verschillende manieren ervaren. Met een full membership ben je verzekerd van alle presentatie van komend jaar op het gebeid van zowel fashion als interieur. Met een fashion- of interior-memebership heb je toegang tot de presentaties binnen één vakgebied. Daarnaast is het mogelijk om losse webinars aan te schaffen. Met meer mensen binnen hetzelfde bedrijf de webinars volgen? Kies dan voor het copmany membership. Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier. Take me to futureland!

Onze trendpresentaties zijn online, Makkelijk om op een zelfgekozen plek en tijd te kijken ! Kijk even mee naar een korte intro van de fashion presentatie TRUE COLOURS voor het spring summer seizoen 2022...

Learn about trends, get our newsletter!

Who we are and what we do >

Our work is always tailor-made. We analyze trends and translate them into clear and well defined trend themes, in line with your business. Whether you need forecasting for colours, materials, design forms or patterns, we make sure you get the right information. We offer our trend forecasting in different formats. We do trend presentations. Both on location as well as in-company. We publish seasonal trend books, digitally and in print. We love to share our experience and develop tailor-made forecasting for your company or brand. Tell us what you need